Tilbygninger

Går du rundt med et ønske om ekstra plads, eller er det på tide at få ønsket om en garage eller udestue realiseret, så lad Murermester Martin E. Christensen ApS klarer opgaven.

Vi udfører tilbygninger af enhver slags til konkurrencedygtige priser – uanset om der er tale om elementbyggeri eller fuldmurede huse.

Helheden i centrum

Når det kommer til tilbygninger, lægger vi vægt på at skabe et flot helhedsbillede, hvor der er en sammenhæng mellem tilbygningen og resten af huset. Forud for ethvert byggeprojekt, sørger vi derfor for at tage en grundig snak med dig om dine ønsker og forventninger til en eventuel tilbygning.

Vi rådgiver om de forskellige løsningsmodeller, og kommer med ideer, som er baseret på mange års erfaring.

Fra idé til virkelighed bliver tilbygninger til

Hos Murermester Martin E. Christensen ApS har vi en fast tegner tilknyttet vores byggeprojekter, som kan illustrere tankerne og ideerne bag de tilbygninger som vi skal i gang med. I samarbejde med dig, finder vi frem til den ideelle løsning, og du kan altid komme med input og rettelser under hele forløbet – lige fra den spæde start på tilbygningen på tegnebrættet til det færdige resultat.

FASTE SAMARBEJDSPARTNERE

Vi benytter os altid af de samme samarbejdspartnere. Dette er din garanti for et professionelt og effektivt stykke arbejde, hvor der er fokus på troværdighed og gennemsigtighed. Når du vælger os som dit murerfirma, har vi således alle nødvendige kontakter. Du kan derfor trygt læne dig tilbage, og lade os om arbejdet.

Kontakt os for mere om tilbygninger

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en kommende tilbygning, så kan du altid kontakte os telefon 40 53 46 48.

​Firmainformation

Hos Murermester Martin E. Christensen ApS udfører alsidigt murerarbejde, som eksempelvis kunne være tilbygninger, ombygninger, nybygninger og reparationsarbejder, for private, virksomheder samt institutioner og skoler.

Murermester Martin E. Christensen ApS

CVR: 33770871

Hovsørvej 56, Østerild, 7700 Thisted

​Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for evt. spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud.

Telefon: 40 53 46 48

E-mail: martin@murermester-mec.dk

Følg os på de sociale medier

​Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt