Omfugning og efterisolering

Spar penge på varmeregningen

En omfugning eller efterisolering kan være en nødvendighed på mange ældre huse – og der kan kun komme positive eftervirkninger ud af det. Med en omfugning kan huset holde bedre på varmen. Det gør dermed huset mere energi- og miljøvenligt. Du sparer penge på varmeregningen og skaber et bedre indeklima for dig og din familie.

Murermester Martin E. Christensen udfører fugning i hele Nordjylland. Vi har især hjulpet mange kunder i vores nærområde omkring Thisted og Fjerritslev.

Vi hjælper både private og erhverv

Vi er eksperter i at lave omfugninger på hus, mur, facade, fliser og meget mere. Hvis tidens tegn har gjort sine indhug på dit murværk, er vi altid parate til at hjælpe. Vi udfører murerarbejde for både private og erhverv – og vi ved, hvad der skal til, for at du ikke længere skal lade varmen sive og fyre for spurvene.

Skal huset efterisoleres sørger vi for at pille stenene ud, så vores samarbejdspartnere kan komme til med isoleringen, og så murer vi op igen. Vi sørger selvfølgelig for, at de nye sten harmonerer med resten af huset og ikke kan ses.

Effektive og kvalitetsbevidste

Vi har mange års erfaring med omfugning, og har opbygget en ekspertise, så vi kan råde og vejlede dig til de rigtige valg, der stemmer overens med dine ønsker og behov.

Så er du i tvivl om, hvorvidt dit hus mangler en omfugning eller efterisolering, så lad os komme ud og give en vurdering.

Vi lægger vægt på troværdighed og et tæt samarbejde med vores kunder. Som din lokale murermester har vi fået mange faste kunder gennem årene, som bliver ved med at vende tilbage til os. Vi er nemlig en murer, du kan stole på.

Vil du høre mere om omfugning?

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med bl.a. omfugning til gode priser? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver gerne et gratis tilbud med en god pris. Vi ser frem til at høre fra dig.

​Firmainformation

Hos Murermester Martin E. Christensen ApS udfører alsidigt murerarbejde, som eksempelvis kunne være tilbygninger, ombygninger, nybygninger og reparationsarbejder, for private, virksomheder samt institutioner og skoler.

Murermester Martin E. Christensen ApS

CVR: 33770871

Østerild byvej 107, 7700 Thisted

​Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for evt. spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud.

Telefon: 40 53 46 48

E-mail: martin@murermester-mec.dk

Følg os på de sociale medier

​Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt