Få hjælp til tilbygning til hus

Vi hjælper med enhver slags tilbygning

Går du rundt med et ønske om ekstra plads? Eller er det på tide at få ønsket om en større entré, garage eller udestue realiseret? Så lad murermester Martin E. Christensen klare opgaven for dig.

Vi udfører tilbygning til hus eller sommerhus af enhver slags til konkurrencedygtige priser – uanset om der er tale om elementbyggeri eller fuldmurede huse.

Vi holder til i Thisted i Nordjylland, hvorfra vi hjælper mange kunder i lokalområdet med ombygning og tilbygning til hus – bl.a. i Fjerritslev og omegn.

Helheden i centrum

Når det kommer til tilbygninger, lægger vi vægt på at skabe et flot helhedsbillede, hvor der er sammenhæng mellem tilbygningen og resten af huset. Forud for ethvert byggeprojekt sørger vi derfor for at tage en grundig snak med dig om dine ønsker og forventninger til en eventuel tilbygning til hus.

Vi rådgiver om de forskellige løsningsmodeller, og kommer med ideer, som er baseret på mange års erfaring og god faglig viden.

Tilbygning til hus – Fra idé til virkelighed

Vi har en fast tegner tilknyttet vores byggeprojekter, som kan illustrere tankerne og ideerne bag de tilbygninger, vi skal i gang med. I samarbejde med dig finder vi frem til den ideelle løsning, og du kan altid komme med input og rettelser under hele forløbet – lige fra den spæde start på tegnebrættet til det færdige resultat.

Faste samarbejdspartnere

Vi benytter os altid af de samme samarbejdspartnere. Dette er din garanti for et professionelt og effektivt stykke arbejde, hvor der er fokus på troværdighed og gennemsigtighed. Når du vælger os som dit murerfirma, har vi således alle nødvendige kontakter. Du kan derfor trygt læne dig tilbage, og lade os om arbejdet.

Men hvad koster en tilbygning til et hus så? Din pris varierer naturligvis alt efter opgavens størrelse. Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en tilbygning, kan du altid kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig.

​Firmainformation

Hos Murermester Martin E. Christensen ApS udfører alsidigt murerarbejde, som eksempelvis kunne være tilbygninger, ombygninger, nybygninger og reparationsarbejder, for private, virksomheder samt institutioner og skoler.

Murermester Martin E. Christensen ApS

CVR: 33770871

Østerild byvej 107, 7700 Thisted

​Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for evt. spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud.

Telefon: 40 53 46 48

E-mail: martin@murermester-mec.dk

Følg os på de sociale medier

​Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt