Forsikringsskader

Har du mistanke om rør- og vandskader eller andre forsikringsskader? Og søger du et professionelt murerfirma, som har kompetencerne til at tage sig af dette? Så behøver du ikke lede længere.

Murermester Martin E. Christensen ApS tager sig af alle forsikringsskader, og kan hjælpe dig med alt vedrørende skaden.

Sørger for det hele

Er du usikker på, hvordan du skal gribe en forsikringsskade an, så fortvivl ej. Alt du behøver, er at tage kontakt til Murermester Martin E. Christensen ApS. Vi har erfaringen og kompetencerne til at hjælpe dig med alle sagens aspekter. Har du for eksempel ikke allerede taget kontakt til forsikringsselskabet, hjælper vi dig gerne med dette.

Her behøver du kun at tage kontakt til os. Vi har et fast netværk af kvalitetsbevidste og professionelle samarbejdspartnere, som sørger for at udføre et bundsolidt stykke håndværk. Vi sørger naturligvis for murerarbejdet, og går ikke på kompromis med kvaliteten.

FOKUS PÅ KUNDEN

Omfanget af forsikringsskader er meget forskelligt, og det kan hurtigt blive uoverskueligt.

Vi stiller vores erfaring til rådighed, og vejleder i, hvad den mest rentable løsning er for dig.

Vi lægger i denne forbindelse vægt på troværdighed. Dette, og vores altid grundige og professionelle udførte murerarbejde, har i mange år sikret os faste kunder, der bliver ved med at vende tilbage til os.

​Firmainformation

Hos Murermester Martin E. Christensen ApS udfører alsidigt murerarbejde, som eksempelvis kunne være tilbygninger, ombygninger, nybygninger og reparationsarbejder, for private, virksomheder samt institutioner og skoler.

Murermester Martin E. Christensen ApS

CVR: 33770871

Østerild byvej 107, 7700 Thisted

​Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for evt. spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud.

Telefon: 40 53 46 48

E-mail: martin@murermester-mec.dk

Følg os på de sociale medier

​Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt