Professionel hjælp til nybyggeri

Nybyg for både private og erhverv

Byg nyt hus med os! Murermester Martin E. Christensen tilbyder nybyggeri for både private og erhverv i Thisted, Fjerritslev og omegn. Vi kører faktisk gerne i hele Nordjylland.

Vi har især specialiseret os i nybyggeri inden for parcelhuse, og tilbyder kreative og professionelle løsninger. Så går du og drømmer om det perfekte parcelhus, er du kommet til det helt rette sted.

Rådgivning og vejledning om nybyggeri

Vi vægter service, troværdighed og kvalitet højt, og kunden kommer altid i første række. Derfor tilbyder vi rådgivning af høj faglig kvalitet, hvor vi på bedst mulig vis imødekommer dine ønsker og behov.

Vi stiller yderligere vores erfaring til rådighed, og indgår i åben dialog med dig, så vi i fællesskab kan realisere drømmehuset.

Vi sørger for at inddrage dig helt fra starten af byggeprojektet til det endelige resultat står færdigt. Hos os er der ingen lukkede døre, og du er med under hele forløbet, så du undervejs har mulighed for at komme med ændringer og rettelser. Du kan derfor trygt vælge os til at stå for dit nybyggeri.

Individuelle og personlige huse

Vores mangeårige erfaring inden for murerfaget har beriget os med mange kreative løsningsforslag, og vi har således mange ideer til nybyggeri.

Vi tager hånd om dig og dine ønsker, og skaber i samarbejde med dig et unikt hus med dit helt eget personlige præg.

Indhent et uforpligtende tilbud

Hvad koster nybyggeri? Vores priser afhænger selvfølgelig af projektets omfang. Er du i tvivl om, om vi kan hjælpe dig med nybyggeri? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud med en god pris? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere.

​Firmainformation

Hos Murermester Martin E. Christensen ApS udfører alsidigt murerarbejde, som eksempelvis kunne være tilbygninger, ombygninger, nybygninger og reparationsarbejder, for private, virksomheder samt institutioner og skoler.

Murermester Martin E. Christensen ApS

CVR: 33770871

Østerild byvej 107, 7700 Thisted

​Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for evt. spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud.

Telefon: 40 53 46 48

E-mail: martin@murermester-mec.dk

Følg os på de sociale medier

​Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt