Renovering af badeværelse

Trænger badeværelset til en opfriskning?

Drømmer du om, at dit badeværelse matcher din personlighed? Eller er farven på klinkerne ikke helt så moderne, som da du valgte dem for 10 år siden? Et badeværelse er det personlige rum i huset, hvor både funktionalitet og afslapning kan være vigtige faktorer i indretningen og designet.

Hos murermester Martin E. Christensen ved vi alt om, hvor vigtigt badeværelset er. Derfor har vi specialiseret os i både opbygning af nyt badeværelse og renovering af badeværelse.

Vi udfører badeværelsesrenovering for kunder i Thisted, Fjerritslev og omegn – samt hele det øvrige Nordjylland.

Klassisk eller moderne badeværelse

Et badeværelse kan både være klassisk, moderne eller romantisk – alt efter, hvordan du og din familie bruger rummet. Her kan kreativiteten få lov til at flyde, og man kan sætte sit helt eget personlige præg og gøre netop badeværelset til noget helt unikt.

Som murermester har vi mange års erfaring og ekspertise i opbygning og renovering af badeværelse. Med vores faste samarbejdspartnere kan vi stå for hele renoveringen, så du kun skal have kontakt med én person gennem hele forløbet. Vi står nemlig også for indkøb af f.eks. klinker, håndvask, bruser og andet indhold, som du har udpeget.

Vi tilbyder gratis fliseprøver

Med vores mange år i branchen kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvilken stil og indretning, der passer til dine ønsker og behov.

Som en ekstra god service tager vi fliseprøver med, så du nemmere kan visualisere dit nye badeværelse.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Men hvad koster et nyt badeværelse så? Går du og drømmer om et nyt bad til en god pris? Vores priser varierer alt efter rummets størrelse samt valg af materialer. 

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse.

​Firmainformation

Hos Murermester Martin E. Christensen ApS udfører alsidigt murerarbejde, som eksempelvis kunne være tilbygninger, ombygninger, nybygninger og reparationsarbejder, for private, virksomheder samt institutioner og skoler.

Murermester Martin E. Christensen ApS

CVR: 33770871

Østerild byvej 107, 7700 Thisted

​Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for evt. spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud.

Telefon: 40 53 46 48

E-mail: martin@murermester-mec.dk

Følg os på de sociale medier

​Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt