Nybyggeri

Murermester Martin E. Christensen aps tilbyder nybyggeri både til erhverv og privat I Thisted og nærområde.

Vi har især specialiseret os I nybyggeri indenfor parcelhuse, og tilbyder kreative og professionelle løsninger. Går du og drømmer om det perfekte parcelhus, er du derfor kommet til det rette sted.

Professionel rådgivning og vejledning om nybyggeri

Hos murermester Martin E. Christensen ApS vægter vi service, troværdighed og kvalitet højt, og kunden kommer altid I første række. Derfor tilbyder vi rådgivning af høj faglig kvalitet, hvor vi på bedst mulig vis imødekommer dine ønsker og behov.

Vi stiller yderligere vores erfaring til rådighed og indgår I åben dialog med dig, så vi I fællesskab kan realisere dit drømmehus.

Vi sørger for at inddrage dig fra starten af et byggeprojekt til det endelig resultat står færdigt. Her er der ingen lukkede døre, og du er med under hele forløbet, så du undervejs har mulighed for at komme med ændringer og rettelser. Du kan derfor trygt vælge os til dit næste byggeprojekt og nybyggeri.​

INDIVIDUELLE OG PERSONLIGE HUSE

Vores mangeårige erfaring indenfor murerfaget har beriget os med mange kreative løsningsforslag, og vi har således mange ideer til nybyggeri. 

Vi tager hånd om dig og dine ønsker, og skaber I samarbejde med dig et unikt hus med dit helt eget personlige præg

Indhent tilbud

Er du i tvivl om, vi kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte os via hjemmesiden eller på telefon 40 53 46 48 hvis du vil høre mere om nybyggeri.

​Firmainformation

Hos Murermester Martin E. Christensen ApS udfører alsidigt murerarbejde, som eksempelvis kunne være tilbygninger, ombygninger, nybygninger og reparationsarbejder, for private, virksomheder samt institutioner og skoler.

Murermester Martin E. Christensen ApS

CVR: 33770871

Hovsørvej 56, Østerild, 7700 Thisted

​Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for evt. spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud.

Telefon: 40 53 46 48

E-mail: martin@murermester-mec.dk

Følg os på de sociale medier

​Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt