Efterisolering og omfugning

En efterisolering eller en omfugning kan være en nødvendighed på mange ældre huse. Og der kan kun komme positive eftervirkninger ud af det.

Med en efterisolering eller en omfugning kan huset holde bedre på varmen. Det gør derved huset mere energi- og miljømæssigt bedre, du sparer penge på varmeregningen og du skaber et bedre indeklima for dig og din familie.

Arbejder for både privat og erhverv

Hos Murermester Martin E. Christensen ApS er vi eksperter i at efterisolere og lave omfugninger på huse. Har tidens tegn gjort sine indhug på mureværket er vi altid parate til at hjælpe. Vi udfører murerarbejde for både private og erhverv og ved, hvad der skal til, for at du ikke længere skal lade varmen sive og fyre for spurvene.

Skal huset efterisoleres sørger vi for at pille stenene ud, så vores samarbejdspartner kan komme til med isoleringen, og så murer vi op igen og sørger for, at de nye sten harmonerer med resten af huset og ikke kan ses.

Effektiv og kvalitetsbevidst

Vi har mange års erfaring inden for branchen og har opbygget en ekspertise, så vi kan råde og vejlede dig til de rigtige valg, der stemmer overens med dine ønsker og behov.

Så er du i tvivl om, hvorvidt dit hus mangler en efterisolering eller en omfugning, så lad os komme ud og give en vurdering. Vi lægger vægt på troværdighed og et tæt samarbejde med vores kunder. Som lokal murermester har vi fået mange faste kunder gennem årene, som bliver ved med at vende tilbage til os. Det garanterer dig en murermester, du kan stole på.

Så kontakt Murermester Martin E. Christensen ApS på telefon 40 53 46 48, hvis du vil have en kvalitetsbevidst og effektiv murermester.

​Firmainformation

Hos Murermester Martin E. Christensen ApS udfører alsidigt murerarbejde, som eksempelvis kunne være tilbygninger, ombygninger, nybygninger og reparationsarbejder, for private, virksomheder samt institutioner og skoler.

Murermester Martin E. Christensen ApS

CVR: 33770871

Hovsørvej 56, Østerild, 7700 Thisted

​Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for evt. spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud.

Telefon: 40 53 46 48

E-mail: martin@murermester-mec.dk

Følg os på de sociale medier

​Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt