Badeværelse i Thisted

Trænger dit badeværelse til at matche din personlighed? Eller er farven på klinkerne ikke helt så moderne, som da du valgte dem for 10 år siden? Et badeværelse er det personlige rum i huset, hvor både funktionalitet og afslapning kan være vigtige faktorer i indretningen og designet.

Hos Murermester Marin E. Christensen ApS ved vi alt om, hvor vigtigt et rum badeværelset er. Derfor har vi også specialiseret os i både renovering og opbygning af nye badeværelser.

Klassisk eller moderne badeværelse

Et badeværelse kan både være klassisk, moderne eller romantisk – alt efter, hvordan du og din familie bruger rummet i jeres hjem. Her kan kreativiteten få lov til at flyde og man kan sætte sit helt eget personlige præg og gøre netop sit badeværelse til noget helt unikt.

Som murermester har vi mange års erfaring og ekspertise i renovering og opbygning af badeværelser. Med vores faste samarbejdspartnere kan vi stå for hele renoveringen, så du kun skal have kontakt med én person gennem hele forløbet. Dermed kan vi stå for indkøb af klinker, håndvaske, bruser og andet indhold, som du har udpeget.

GRATIS FLISEPRØVER

Med vores mange år i branchen kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvilken stil og indretning der passer til dine ønsker og behov i et badeværelse. 

Og som en ekstra god service tager vi fliseprøver med, så du nemmere kan visualisere dit nye badeværelse.

Drømmer i om nyt badeværelse til boligen?

Drømmer i om nyt badeværelse og leder du efter en troværdig og lokal håndværker i Thisted, Hanstholm, Østerild og omegn, med sans for kvalitet og effektivitet? Så er du altid velkommen til at kontakte Murermester Martin E. Christensen ApS på telefon 40 53 46 48.

​Firmainformation

Hos Murermester Martin E. Christensen ApS udfører alsidigt murerarbejde, som eksempelvis kunne være tilbygninger, ombygninger, nybygninger og reparationsarbejder, for private, virksomheder samt institutioner og skoler.

Murermester Martin E. Christensen ApS

CVR: 33770871

Hovsørvej 56, Østerild, 7700 Thisted

​Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for evt. spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud.

Telefon: 40 53 46 48

E-mail: martin@murermester-mec.dk

Følg os på de sociale medier

​Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt